Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Hei!

 

Olen Sonja, 26-vuotias koirahieroja ja rakennustekniikan insinööri. Asun Tampereella Olkahisissa ja teen koirahierojan töitä ilta(/viikonloppu)hommina päivätyöni ohella. Minulla oli ollut pitkään haaveena eläinalan sivutyö päivätyöni ohelle. Valtava eläinrakkaus ja kiinnostus koirien maailmaa kohtaan ajoi valitsemaan alaksi koirahieronnan.

 

 Viime kesänä lähdin toteuttamaan tätä pitkäaikaista haavetta ja hain Tampereen koirahierojakouluun opiskelijaksi. Tämä koulu alkaa nyt olla loppusuoralla ja 7.7.2018 valmistun virallisesti koirahierojaksi. Kulunut vuosi on antanut valtavasti ja tuntuu, että pääsin vasta alkuun tässä valtavan mielenkiintoisessa maailmassa koirien kanssa. Suunnitelmissa on laajentaa osaamista koira-alalla tulevaisuudessa ja haluan kehittää itseäni jatkuvasti ja pitää itseni ajan tasalla.

 

Minulla on kotona kolme koiraa, pian 13-vuotias bolognesenarttu, 6-v shelttityttö sekä 2-v käyttölinjainen saksanpaimenkoira. Oma koira on ollut haaveissa pikkutytöstä asti ja ensimmäisen oman koirani sain 14-vuotiaana. Samoihin aikoihin olen aloittanut ensimmäiset koiraharrastukseni, agilityn sekä tokon. Vanhin koirani on jo ansaitulla eläkkeellä, mutta kahden nuoremman kanssa harrastan aktiivisesti. Kisalajeina on tällä hetkellä agility ja toko, harrastuksen puolella toistaiseksi jälki, haku ja tottis, näissäkin tavoite päästä kisoihin asti saksanpaimenkoiran kanssa.